Over AquaTerra Sieraden

* Wij ontwerpen en maken in eigen atelier eigentijdse sieraden geïnspireerd op de natuur.

* Wij houden van natuurlijke vormen, natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen.

* Sieraden van AquaTerra hebben een eigen karakter, ze zijn mooi in eenvoud door duidelijke vormen en subtiele kleurcombinaties. 

* De sieraden van AquaTerra worden met de hand gemaakt in een kleine oplage. 

Margreet Suurenbroek is de ontwerpster van sieraden van AquaTerra. Zij creëerde eerst sieraden onder de naam StudioMargreet.

Haar doel is draagbare en mooie sieraden te maken die anders zijn dan wat je in de winkels ziet.

 

Haar inspiratie vindt zij in de natuur. Zij maakt graag uitgekiende kleurencombinaties en heeft bewezen bij maatwerkopdrachten dat zij goed ininschat wat de (onuitgesproken) wensen van de opdrachtgever zijn. Handig!


Sieraden met boodschap

Bij het ontwerpen start Margreet vaak met een gevoel dat zij wil oproepen of een idee waarvoor het sieraad als reminder kan fungeren. Haar roots als psycholoog zijn zichtbaar, want Margreet wil graag mensen versterken. Zij meent: "Real beauty is inside".

Met de Mini coach sieraadkaarten bijvoorbeeld stimuleert ze mensen elkaar te steunen. Met de armband "Niet vergeten mijn gevoel te volgen" hoopt ze dat het mensen helpt om dichtbij hun hart kunnen blijven.

Earthkeeper sieraden

Margreet wil de natuurpracht eren en laat zich hierdoor inspireren. Vaak verwerkt zij natuurlijke elementen in het sieraad. Kenmerkend voor de sieraden van AquaTerra zijn de mooie kleurencombinaties en het belang van textuur. Natuurlijke materialen die veel gebruikt worden zijn schelpen, natuursteen, leer en edelmetaal.

Natuurlijk natuurlijk

Bij het inkopen van materialen wordt gelet op de herkomst en duurzaamheid van productie. Het leer dat we gebruiken is bijvoorbeeld restmateriaal dat anders vernietigd zou worden.

Het verpakkingsmateriaal dat AquaTerra gebruikt is duurzaam en van papier. 

 

De grootste bedreiging voor onze planeet is het geloof dat een ander haar zal redden.