armbanden met edelstenen


Aventurijn met bladknop

Door de natuur geïnspireerd: Armbandje van groene Aventurijn met een messing bedel in de vorm van een bladknop. Dit armbandje is geregen op elastiek en heeft één maat die iedereen past. 

 

Aventurijn armband

€ 24,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Rutielkwarts met goud

Deze Rutielkwarts is van prachtig heldere kwaliteit met goudkleurige naaldjes erin. De kralen variëren in grootte van 7 tot 10 mm. Dit armbandje is gemaakt met goldfilled metaal, een zwaarvergulde mooie kwaliteit die prachtig past bij de stenen. De maat van het armbandje is variabel door meerdere oogjes en geschikt voor een polsomvang van 17 tot 20 cm.

Deze armband wordt verstuurd in een mooie zwarte sieraaddoos. Ik heb kralen voor maximaal twee exemplaren, dus je hebt iets unieks om je arm!

Rutielkwarts armband

€ 52,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 5-7 dagen

Amazoniet fijne kraaltjes van mooie kwaliteit

Deze armbandjes van Amazoniet hebben een prachtige aquakleur. Kies een variant met alleen edelsteentjes, of de variant met gouden kraaltjes en een bedeltje eraan. Dit armbandje is geregen op elastiek en heeft één maat die iedereen past. 

 

Aventurijn armband

€ 24,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Mosagaat fijne kraaltjes in groentinten

Deze armbandjes van Mosagaat hebben verschillende groentinten. Ze zijn geregen op elastiek en hebben één maat die iedereen past. De kraaltjes zijn fijn (4 mm doorsnede).

Kies een variant met alleen edelsteentjes, of de variant met een goudkleurig bedeltje eraan. 

 

Aventurijn armband

€ 12,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Tijgeroog, Onyx of Aventurijn met zilverkleurige honingraat

Deze armbanden zijn onderdeel van Aquaterra bijencollectie. Sieraden om bewustzijn te vergroten van het belang van insecten voor de natuur en ons voortbestaan! Jij steunt de bijen ook met deze aankoop (10% van de omzet van de Bijencollectie gaat naar de Bijenstichting).

Deze armbanden zijn gemaakt van edelsteen op elastiek, allen met een zilverkleurige metaalbedel in de vorm van een honingraat. Kies uit volgende stenen:

Tijgeroog, deze steen is gekozen vanwege de kleur én de steunende eigenschappen die Tijgeroog zou hebben. Beschikbaar in glanzende kralen van 4mm of 6 mm dikte.

Zwarte onyx, hiervan zegt men dat het standvastigheid en verantwoordelijkheid ondersteunt en heeft in deze armband ronde matte kralen van 4 mm dikte.

Aventurijn werkt beschermend en bestaat in deze armband uit natuurlijk gevormde ovaal glanzende kralen van 8-10mm dikte.

Aventurijn armband

€ 20,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Kaurischelp

Arm- of enkelbandje van een echte Kaurischelp met een metaalkraal van een schelpje. Dit armbandje is van zwart elastiek en kan je op je eigen maat aanpassen. Aan de achterkant zit een vintage knoopje. Wordt op een zwart visitekaartje geleverd.

Kaurischelp armband

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Tegoedbon, bedrag naar keuze

Laat de ontvanger van jouw cadeau zelf iets moois uitkiezen. Alle sieraden zijn handgemaakt en ontworpen door Margreet van Aquaterra Sieraden. Je tegoedbon is gebaseerd op een persoonlijke kortingscode. Je ontvangt per email een bon met de code daarop vermeld, zodat jij het zelf kan aanbieden! Kies hier jouw cadeaubedrag:

Tegoedbon. Geef aan of je deze per post of mail wilt ontvangen

€ 15,00

Cadeau service: van verpakking tot verzending!

Het sieraad wordt ingepakt met een mooie cadeauverpakking. Geef aan welke persoonlijke tekst je op het kaartje wilt. Vervolgens wordt het cadeau verstuurd naar de persoon die jij hebt aangegeven. 

Voeg dit product toe aan je winkelwagen en noteer bij opmerkingen jouw persoonlijke tekst plus naam en adres van de persoon die verwend wordt!

Cadeau service

€ 1,50

 • Beschikbaar