Workshop sieraad maken

SIERAADWORKSHOP REGIO AMSTERDAM UTRECHT

Uitstapje of bedrijfsuitje plannen?

Workshops in de regio Amsterdam - Utrecht.

 

Margreet boek je voor een groepsworkshop waar je nieuwe vaardigheden leert en even uit je hoofd komt om met de handen te werken - het is ontspannend! En ook voor beginners goed te doen.

 

Iedereen gaat naar huis met een zelfgemaakt sieraad. Margreet stimuleert je creativiteit. Door de grote keuze aan materialen kan jij jouw eigen stijl en smaak verwerken in een concreet resultaat.

 

Er zijn verschillende workshopvarianten mogelijk. Hieronder lees je een beschrijving van de opties. Neem contact op voor precieze afstemming op jouw situatie en behoefte. De groepsgrootte is in principe tussen 5 en 10 personen. Leuke locaties kan ik regelen, maar ik kan ook naar jullie toekomen. Onderaan de pagina lees je de ervaringen van andere deelnemers.

 


Workshop mogelijkheden


WORKSHOP UPCYCLING VAN SIERADEN

WORKSHOP - UPCYCLING & BASISVAARDIGHEDEN

In deze workshop leer je de techniek van werken met metaaldraad en nietstiften. Hiermee kan je kralen verwerken tot bedels en schakels. Je gaat deze vastmaken aan een leren armband of aan een schakelketting. Daarnaast ontdek je verschillende technieken om leer te bevestigen en om het sieraad mooi en stevig af te werken.

Je kan bij deze workshop je eigen kralen en oude sieraden meenemen en zelf combineren tot een nieuwe eigentijdse armband of ketting. Deze manier om je favorieten te hergebruiken is heel bevredigend: upcycling op zijn best! De workshop duurt 2,5 uur en kost € 35 per persoon incl. materialen, koffie en lekkers.

 

WORKSHOP ZILVEREN SIERAAD

WORKSHOP - ZILVER

In deze workshop gaan we met zilverdraad aan de slag. Je maakt een kwalitatief hoogwaardig sieraad door mooie kralen met zilverdraad en zilveren nietstiften te verwerken tot een armband (bangle of schakels). Je leert vaardigheden om metaal te vormen en mooi af te werken, zodat je een professioneel resultaat bereikt.

De workshop duurt 3 uur en kost € 55 pp incl. materialen, koffie en lekkers.

 

WORKSHOP MEDITATIEKETTING MAKEN

WORKSHOP MALA KETTING MAKEN

Een mala is van origine een boeddhistische gebedsketting met een vast aantal kralen om mantra's te herhalen. In deze workshop leer je over de achtergronden, het gebruik en de samenstelling van deze kettingen. Daarna ga je rustig zelf aan de slag met door jou gekozen materiaal. We sluiten af met een gezamenlijke meditatie waarbij ieder zijn eigen ketting in gebruik neemt. De workshop duurt 3 uur en kost € 45 pp incl. materialen, thee en lekkers.

WORKSHOP KLEURADVIES EN SIERADEN

NIEUW: WORKSHOP KLEURADVIES EN OORBELLEN

Deze workshop organiseer ik samen met een kleurconsulent. Je krijgt persoonlijk afgestemd advies over de kleuren die mooi staan bij jouw huid en haar.

Met die informatie maak je vervolgens onder mijn leiding eigen oorbellen. Kies een zilveren of verguld haakje en de kraaltjes of druppels in kleuren die jouw uitstraling versterken.

Je gaat naar huis met prachtige nieuwe oorbellen die je geweldig staan!

Neem contact op over de prijs en duur van deze workshop.

WORKSHOP EDELSTEENTJES OP ELASTIEK

Leer van mij welke knoop in het elastiek blijft wel zitten!
Je kiest je eigen edelstenen, bedeltje en overige kralen in jouw kleuren. Je maakt voor jezelf en een ander een mooi armbandje en krijgt ondertussen tips voor de beste afwerking. Deze workshop duurt anderhalf uur en kost € 25 per persoon incl. materialen. Iedereen gaat naar huis met twee nieuwe armbandjes.
 

Aanmelden

Een goede workshop is wat mij betreft zowel leerzaam als fun. Er is voor elk wat wils te maken, van fijn tot stoer. Ik reik je de technieken aan, jij kiest de wijze van uitvoeren. De workshops bij Margreet zijn gezellige bijeenkomsten en iedereen gaat sowieso naar huis met een nieuw sieraad, ook beginners! 

Ga naar Contact, bel 020-2440628 of stuur mij een email.

 


Recenties Workshop Sieraden

Sytske - De workshop heb ik erg leuk en leerzaam gevonden! Het is heel ontspannend om zo geconcentreerd met je handen bezig te zijn. De tijd vloog om. Ook zeker iets om met een groep vriendinnen, familie, collega’s te doen. Wat ik zo fijn vond, was dat de cursus laagdrempelig was, maar van hoge kwaliteit en tot slot kom je ook nog met iets tastbaars thuis waar je trots op kunt zijn. Allemaal grote plussen, wat mij betreft. Ik kom graag nog een keer. 

 

Jeanne - Ik vond het een gezellige workshop. De Tulperij is natuurlijk een geweldige locatie waar de workshop gegeven werd. En Anja is een goede gastvrouw met koffie/thee en zelf gebakken appeltaart. Leuk om met elkaar een nieuwe vaardigheid aan te leren. Margreet vertelde in duidelijke stappen hoe we het sieraad moesten gaan maken, ook was er voldoende materiaal om sieraden mee te gaan maken.

 

Marike - Heerlijk ontspannen om met je handen iets te maken. Margreet geeft technische tips, maar laat je vrij om je eigen keuzes te maken, zodat ik het sieraad echt zelf heb ontworpen. Ik heb het gisteren nog gedragen.