SIERADEN OP MAAT

Sieraden: Customizen & Maatwerk

Na een zomer met veel warmte en zon, laat ik je graag mijn activiteiten voor dit najaar zien.

Graag deel ik mijn passie voor het maken van sieraden. En ik hoop je te ontmoeten en samen mooie dingen te creëren.


 
SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS - RELATIEGESCHENK OP MAAT


Ja-het-bestaat: een persoonlijk relatie geschenk! Eerder maakte ik in opdracht armbanden en sleutelhangers als relatiegeschenk, waarbij de vormgeving aansloot bij de naam en doelstelling van de organisatie. Graag creëer ik ook voor jouw organisatie een origineel en uniek cadeau.

 

Bij het ontwerp kijk ik naar de organisatiewaarden en -uitstraling en vertaal dit naar een ontwerp (in kleuren, materiaal, vorm en presentatie). Dit is mogelijk met een groot of met een klein budget.

 

Als je interesse hebt in deze originele en persoonlijke aanpak, wacht dan niet tot november met nadenken over je Kerst-of eindejaarsacties. Zullen we vast een brainstormafspraak maken in september? Mail me.


MAATWERK SIERADEN - ZELF LEREN MAKEN!


Kan je het sieraad dat je wilt nergens vinden? Tijd om te leren hoe je je eigen sieraden op maat maakt. Nodig een vriendin, nicht of buurvrouw uit en doe mee met een workshop bij Margreet! Klik hier voor data en locaties. & locaties.

Mijn workshops zijn ook te boeken voor een verjaardag of bedrijfsuitje.

 

Groet,

 

Margreet