Over AquaTerra Sieraden

* Ontwerp van eigentijdse sieraden geïnspireerd op de natuur

* Natuurlijke vormen, natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen!

* Sieraden van AquaTerra hebben een eigen karakter, ze zijn mooi in eenvoud door duidelijke vormentaal en subtiele kleurcombinaties. 

* De sieraden van AquaTerra worden met de hand gemaakt in een kleine oplage. 


Margreet Suurenbroek is de ontwerpster van sieraden van AquaTerra. Zij creëerde eerst sieraden onder de naam StudioMargreet.

Haar doel is draagbare en mooie sieraden te maken die anders zijn dan wat je in de winkels ziet. Alles wordt door haar zelf ontworpen en gemaakt in Amsterdam.

 

Haar inspiratie vindt zij in de natuur. Zij maakt graag uitgekiende kleurencombinaties en heeft bewezen bij maatwerkopdrachten dat zij goed inschat wat de (onuitgesproken) wensen van de opdrachtgever zijn. Handig!Sieraden met boodschap

Bij het ontwerpen start Margreet vaak met een gevoel dat zij wil oproepen of een idee waarvoor het sieraad als reminder kan fungeren. Haar roots als psycholoog zijn zichtbaar, want Margreet wil graag mensen versterken. Zij meent: "Real beauty is inside".

Earthkeeper sieraden

Natuur is een inspiratiebron en vaak worden natuurlijke vormen verwerkt. Kenmerkend voor de sieraden van AquaTerra zijn de mooie kleurencombinaties en het belang van textuur. Natuurlijke materialen die veel gebruikt worden zijn schelpen, natuursteen, leer en edelmetaal.

Natuurlijk natuurlijk

Bij het inkopen van materialen wordt gelet op de herkomst en duurzaamheid van productie. Er wordt bijvoorbeeld leer gebruikt dat restmateriaal is wat anders vernietigd zou worden.

Het verpakkingsmateriaal dat AquaTerra gebruikt is duurzaam en van papier.  In plaats van chemicaliën te gebruiken zoeken we naar alternatieven.

 

De grootste bedreiging voor onze planeet is het geloof dat een ander haar zal redden.