kettingen van zilver en leer


Blad zilveren kettinghanger

Deze kettinghanger heeft de vorm van een blad. Deze matte hanger is gemaakt uit een plaatje zilver. Door te schuren in twee richtingen ontstaat op het materiaal een effect van diepte en van nerven. 

De blad-hangers zijn er in twee maten: Medium (2,5 cm) en Groot (4 cm).

Kies bij je bestelling ook welke ketting je wilt. Standaard worden de hangers geleverd in een mooi zwart sieradendoosje en zijn ze bevestigd aan een dunne bruine leerveter (dikte 1 mm). De leerveter is in lengte verstelbaar met een schuifknoop, zodat je deze ketting lang en kort kan dragen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een sterling zilveren bolletjesketting van 42 cm lengte.

In deze serie zijn ook zilveren oorbellen in dezelfde vorm te koop. 

€ 39,50

  • Levertijd: 1-3 dagen

Schelpkettingen mix and match

Kies jouw combinatie van ketting en hangers uit.  Je mixt je eigen combinatie en kan elke dag kiezen welke schelphangers je aan jouw ketting wilt doen. 

Je koopt een  metaalketting in 2 lengtes: lang of kort met slot (deze is ook geschikt voor kinderen). Maak hieronder jouw keuze!

Schelpketting mix and match

€ 3,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Amoebe zilveren kettinghanger

Deze kettinghanger heeft de organische vorm van een amoebe (een ééncellige). Het is gemaakt uit een plaatje zilver. De textuur is ontstaan door hameren en boren. De oppervlakte is daarna opgepoetst, zodat de hanger glimt.  

De amoebe-hangers zijn ongeveer 3 cm. 

Kies bij je bestelling welke ketting je wilt. Standaard worden de hangers geleverd in een mooi zwart sieradendoosje en zijn ze bevestigd aan een dunne bruine leerveter (dikte 1 mm). De leerveter is in lengte verstelbaar met een schuifknoop, zodat je deze ketting lang en kort kan dragen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een sterling zilveren bolletjesketting van 42 cm lengte. 

In deze serie zijn ook zilveren oorbellen in dezelfde vorm te koop. 

€ 47,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 8-12 dagen