Kettingen


Blad van zilver aan fijn zilver kettinkje

Deze kettinghanger heeft de vorm van een blad. Deze matte hanger is gemaakt uit een plaat zilver. (NB heb je interesse in goud? Dat kan natuurlijk, mail me voor de actuele prijs.) Door het metaal te schuren in twee richtingen ontstaat een effect van diepte en van nerven. De blad-hanger is 2,5 cm.

Jij kiest bij je bestelling welk type zilveren ketting je wilt.  Je kan kiezen uit een fijn schakelkettinkje van 40 cm of een bolletjesketting van 42 cm lengte. Standaard worden de hangers geleverd in een mooi zwart sieradendoosje. In deze serie zijn ook zilveren oorbellen te koop. Mocht je een andere kettinglengte willen, neem dan contact op, er zijn verschillende opties.

€ 47,50

  • Levertijd: 1-3 dagen

Wortel van koper aan bolletjesketting

Deze grote wortel is een statement! Het is gevormd van koperdraad en 12 cm lang.  Het is bevestigd aan een fijne bolletjesketting van 65 cm lengte, die je over je hoofd kan halen. Mocht je een andere kettinglengte of kleiner worteltje willen, neem dan contact op, er zijn verschillende opties.

wortelketting

€ 30,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Blad van zilver aan leerketting

Deze kettinghanger heeft de vorm van een blad. De platte en matte hanger is gemaakt uit een plaat zilver. Door te schuren in twee richtingen ontstaat op het materiaal een effect van diepte en van nerven. 

De blad-hangers zijn er in twee maten: Medium (2,5 cm) en Groot (4 cm).

Kies bij je bestelling ook welke ketting je wilt. Standaard worden de hangers geleverd in een mooi zwart sieradendoosje en zijn ze bevestigd aan een dunne bruine leerveter (dikte 1 mm). De leerveter is in lengte verstelbaar met een schuifknoop, zodat je deze ketting lang en kort kan dragen.

In deze serie zijn ook zilveren oorbellen gemaakt. 

€ 39,50

  • Levertijd: 1-3 dagen

Schelpkettingen mix and match

Kies jouw combinatie van ketting en hangers uit.  Je mixt je eigen combinatie en kan elke dag kiezen welke schelphangers je aan jouw ketting wilt doen. 

Je koopt een  metaalketting in 2 lengtes: lang of kort met slot (deze is ook geschikt voor kinderen). Maak hieronder jouw keuze!

Schelpketting mix and match

€ 3,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Amoebe zilveren kettinghanger

Deze kettinghanger heeft de organische vorm van een amoebe (een ééncellige). Het is gemaakt uit een plaatje zilver. De textuur is ontstaan door hameren en boren. De oppervlakte is daarna opgepoetst, zodat de hanger glimt.  

De amoebe-hangers zijn ongeveer 3 cm. 

Kies bij je bestelling welke ketting je wilt. Standaard worden de hangers geleverd in een mooi zwart sieradendoosje en zijn ze bevestigd aan een dunne bruine leerveter (dikte 1 mm). De leerveter is in lengte verstelbaar met een schuifknoop, zodat je deze ketting lang en kort kan dragen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een sterling zilveren bolletjesketting van 42 cm lengte. 

In deze serie zijn ook zilveren oorbellen  gemaakt. 

€ 47,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 8-12 dagen