KettingenBarnsteen ketting

 

De kettinghanger lijkt op drie "honingdruppels" onder elkaar gemaakt van drie barnsteenkraaltjes, het metaal is goldfilled gouddraad. De ketting bestaat uit fijne schakeltje en is standaard 42 cm lang. Geef aan in de opmerkingen als je een andere kettinglengte wilt. Dit mooie sieraad wordt in een zwart sieraaddoosje geleverd.

Barnsteen is gefossiliseerde hars uit de tijd van de dino’s. Hierin worden  insecten teruggevonden, waardoor we meer weten over de insecten die toen leefden. In deze periode evolueerden zowel de bloemgevende planten als vele variëteiten van insecten. Dit gebeurde tegelijk, omdat ze sterk afhankelijk zijn van elkaar. Planten gebruiken insecten om zich te kunnen vermeerderen en om zich te verspreiden. En de insecten ontvangen van bloemen voeding in de vorm van nectar en stuifmeel. 

ketting barnsteen goud

€ 30,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ammoniet prachtfossiel aan zilveren ketting

Deze kettinghanger is een echt fossiel van een schelp. Dit is een ammoniet die aan  een kant gepolijst is en aan de achterkant zie je de oude steen met een mooie matte parelmoerglans. 

De ketting is van echt zilver, deze bolletjesketting van goede kwaliteit heeft een lengte van 42 cm. 

Natuurlijk levert AquaTerra Sieraden deze bijzondere kettingen met Ammoniethangers in een mooi zwart sieradendoosje om ze te beschermen en klaar om kado te doen, als je er afstand van kan nemen ;-)

Fossiel hanger met zilver ketting

€ 52,50

 • Levertijd: 1-3 dagen

Bloem met blad ketting

Deze kettinghanger is een combinatie van een blad en een bloem.  Zowel de hanger als de ketting zijn van echt zilver. De bloem is gezwart zilver, waardoor het mooi afsteekt tegen het lichte zilveren blad.

Deze bolletjesketting van goede kwaliteit heeft een lengte van 42 cm. 

Natuurlijk levert AquaTerra Sieraden deze handgemaakte kettingen in een mooi zwart sieradendoosje om ze te beschermen en klaar om kado te doen, als je er afstand van kan nemen ;-)

Zilver hanger met zilver ketting

€ 62,50

 • Levertijd: 1-3 dagen

Blad aan fijn kettinkje

Deze kettinghanger heeft de vorm van een blad. Deze matte hanger is gemaakt uit een plaat zilver. (NB heb je interesse in goud? Dat kan natuurlijk ook, mail me voor de actuele prijs.) Door het metaal te schuren in twee richtingen ontstaat een effect van diepte en van nerven. De blad-hanger is 2,5 cm.

Jij kiest bij je bestelling welk type ketting je wilt.  Je kan kiezen uit een fijn schakelkettinkje van 40 cm of een bolletjesketting van 42 cm lengte. Standaard worden de hangers geleverd in een mooi zwart sieradendoosje. In deze serie zijn ook zilveren oorbellen te koop. Mocht je een andere kettinglengte willen, neem dan contact op, er zijn verschillende opties.

€ 64,50

 • Levertijd: 1-3 dagen

Wortel van koper aan bolletjesketting

Deze grote wortel is een statement! Het is gevormd van koperdraad en 12 cm lang.  Het is bevestigd aan een fijne bolletjesketting van 65 cm lengte, die je over je hoofd kan halen. Mocht je een andere kettinglengte of kleiner worteltje willen, neem dan contact op, er zijn verschillende opties.

wortelketting

€ 30,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Blad van zilver aan leerketting

Deze kettinghanger heeft de vorm van een blad. De platte en matte hanger is gemaakt uit een plaat zilver. Door te schuren in twee richtingen ontstaat op het materiaal een effect van diepte en van nerven. 

De blad-hangers zijn er in twee maten: Medium (2,5 cm) en Groot (4 cm).

Kies bij je bestelling ook welke ketting je wilt. Standaard worden de hangers geleverd in een mooi zwart sieradendoosje en zijn ze bevestigd aan een dunne bruine leerveter (dikte 1 mm). De leerveter is in lengte verstelbaar met een schuifknoop, zodat je deze ketting lang en kort kan dragen.

In deze serie zijn ook zilveren oorbellen gemaakt. 

Zilver blad aan leer

€ 49,50

 • Levertijd: 1-3 dagen

Amoebe zilveren kettinghanger

Deze kettinghanger heeft de organische vorm van een amoebe (een ééncellige). Het is gemaakt uit een plaatje zilver. De textuur is ontstaan door hameren en boren. De oppervlakte is daarna opgepoetst, zodat de hanger glimt.  

De amoebe-hangers zijn ongeveer 3 cm. 

Kies bij je bestelling welke ketting je wilt. Standaard worden de hangers geleverd in een mooi zwart sieradendoosje en zijn ze bevestigd aan een dunne bruine leerveter (dikte 1 mm). De leerveter is in lengte verstelbaar met een schuifknoop, zodat je deze ketting lang en kort kan dragen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een sterling zilveren bolletjesketting van 42 cm lengte. 

In deze serie zijn ook zilveren oorbellen  gemaakt. 

€ 47,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 8-12 dagen

Cadeau service: van verpakking tot verzending!

Het sieraad wordt ingepakt met een mooie cadeauverpakking. Geef aan welke persoonlijke tekst je op het kaartje wilt. Vervolgens wordt het cadeau verstuurd naar de persoon die jij hebt aangegeven. 

Voeg dit product toe aan je winkelwagen en noteer bij opmerkingen jouw persoonlijke tekst plus naam en adres van de persoon die verwend wordt!

Cadeau service

€ 1,50

 • Beschikbaar

Tegoedbon, bedrag naar keuze

Laat de ontvanger van jouw cadeau zelf iets moois uitkiezen. Alle sieraden zijn handgemaakt en ontworpen door Margreet van Aquaterra Sieraden. Je tegoedbon is gebaseerd op een persoonlijke kortingscode. Je ontvangt per email de code, zodat jij deze zelf kan aanbieden als cadeau! Kies hier jouw cadeaubedrag:

Tegoedbon. Geef aan of je deze per post of mail wilt ontvangen

€ 15,00