Oud parelsnoer-nieuw sieraadontwerp

Een compleet parelsnoer losknippen is dat niet zonde? "Nou nee" is mijn antwoord, want er gaat niets verloren wanneer we de parels opnieuw gebruiken. Als je het slotje bewaart kan het snoer altijd weer op de klassieke manier door mij geknoopt worden.

 

Wist je dat ongedragen parels vergelen en broos worden? Ze hebben de oliën uit je huid nodig om te glanzen!

 

Bedenk samen met mij hoe je jouw parels weer kan gaan dragen op een manier die bij jou past! Want er zijn zoveel manieren om parels te gebruiken en een eigentijdse draai te geven aan een parelsieraad.

 

Hieronder zie je voorbeelden van ontwerpen die ik voor mijzelf en mijn moeder maakte met het antieke snoer van mijn grootmoeder.

Werkwijze van AquaTerra Sieraadatelier

 

Variant 1

We maken een van de ontwerpen hieronder op de foto's  met jouw eigen parels. De maakprijs ligt tussen 50-125 euro, afhankelijk van het gekozen ontwerp.

 

Variant 2 Maatwerk

Samen kijken we welke stijl bij jou past en hoe Margreet een sieraad kan maken dat jij weer met plezier gaat dragen.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek en offerte.