Hergebruiken van dierbaar parelsnoer

Een compleet parelsnoer losknippen is dat niet zonde? "Nou nee" is mijn antwoord, want er gaat niets verloren wanneer we de parels opnieuw gebruiken. Als je het slotje bewaart kan het snoer altijd weer op de klassieke manier geknoopt worden.

 

Wist je dat ongedragen parels vergelen en broos worden? Ze hebben de oliën uit je huid nodig om te glanzen!

 

Dus pak dat sieradendoosje eens en bedenk samen met mij hoe je jouw parels weer kan gaan dragen! want er zijn zoveel manieren om parels te gebruiken en een eigentijdse draai te geven aan een parelsieraad.

Hieronder zie je voorbeelden van ontwerpen die ik voor mijzelf maakte met het antieke snoer van mijn grootmoeder.

 

Variant 1

De ontwerpen op de foto's kan ik voor jou maken met jouw eigen parels. De maakprijs ligt tussen 75-125 euro, afhankelijk van het gekozen ontwerp.

 

Variant 2

Maatwerk - Samen kijken we welke stijl bij jou past en hoe Margreet een sieraad kan maken dat jij weer me plezier gaat dragen.

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek en offerte.